26.10.2022, 12:23

Окупанти залишають передмістя Лисичанська та грабують порожні квартири у місті - соцмережі

Луганская, война

На Луганщині тривають важкі бої. Українська армія впевнено просувається вперед, а російські окупанти спішно будують лінію оборони та грабують міста перед відступом.

На Сватівському напрямку ВСУ продовжує успішний наступ. Підрозділи українських сил перерізають ще один шлях постачання окупантів та загрожують обходу Кремінної, Рубіжного, Лисичанська та Сєвєродонецька зі сходу.

За словами місцевих жителів, колаборанти вже вивозять сім'ї у тил, а російські окупанти намагаються ще більше збагатитися перед втечею.

З'явилася інформація, що окупанти евакуюються із села Березове (передмістя Лисичанська). А це означає, що ЗСУ вже зовсім близько.

Російські загарбники спорудили майже двокілометрове укріплення, яке назвали "лінією Вагнера", щоб уповільнити чи зупинити наступ ЗСУ, проте експерти вважають, що це їм не допоможе.

Те, що розграбування окупованого Лисичанська продовжується, підтверджують місцеві жителі у соцмережах. Дивно те, що багато хто або не вірить в очевидне, або виправдовує дії російських загарбників.

На тлі відсутності офіційної інформації, на жаль, редакція не може ані підтвердити, ані спростувати дані повідомлення. "Час Пік" продовжує стежити за ситуацією у місті та регіоні.

новости соцсетей новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк