24.11.2022, 10:53

Лікарні Луганщини переповнені окупантами, а у Горлівці вилучають документи у мертвих "вагнерівців"

Віктор Білий | Всі новини автора

У лікарнях окупованих міст Луганської області не вистачає місць для поранених військових. А медикам, які працюють у лікарнях окупованої Горлівки, наказали вилучати документи загиблих "вагнерівців" та не проводити судово-медичну експертизу тіл.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ, передає Час Пік.

"Медичному персоналу лікарень тимчасово окупованої Горлівки Донецької області окупаційна влада надала вказівку вилучати документи загиблих найманців приватної військової компанії "Вагнер", не проводити судмедекспертизу тіл і упаковувати їх у санітарні мішки для транспортування. Пункт призначення наразі невідомий", - йдеться у повідомленні.

За інформацією голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, у лікарнях окупованої Луганської області не вистачає місць для поранених окупантів.

"У Луганську переповнені пораненими росіянами щонайменше чотири лікарні, у тому числі й так звана "республіканська". Не вистачає приміщень для госпіталізації й в Старобільську, Лутугине, Антрациті. У кожному з цих міст сотні поранених частково мобілізованих росіян", - повідомив Гайдай. 

Читайте також: З Новоайдара депортують населення: В ОВА розповіли про ситуацію на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: