25.11.2022, 09:54

"Є добрі новини": Гайдай про деокупацію Луганської області

Сергей Гайдай

Українські підрозділи продовжують повільно, але впевнено звільняти Луганську область. Найзапекліші бої йдуть на кількох ділянках в районі траси Р-66. Противник намагається контратакувати великими силами, але успіхів не має.

На Сватівському та Кремінському напрямках є позитивні новини, але розголошувати їх ще не час. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, повідомляє Час Пік.

За його словами, російські окупанти не припиняють спроб відвоювати звільнену Білогорівку, але українські воїни впевнено тримають оборону.

Деокуповані населені пункти постійно перебувають під ворожим смертоносним вогнем. Російські загарбники б'ють з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) "Град", "Ураган" та "Смерч".

За даними Луганської ОВА, на захоплених територіях мобілізують медиків у "відмінній фізичній формі". У Должанську під мобілізацію підпали, зокрема, анестезіологи, хірурги, травматологи, фельдшери від 30 до 55 років.

Сєвєродонецьку триває «планове відкриття» порожніх квартир нібито для замірів віконних отворів і перевірки системи опалення.

Не скління, хоча вже майже грудень, а лише попереднє замірювання. Систему опалення вони, можливо й оглядають, але разом із тим з помешкань якимось дивом зникають цінні речі", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Жителька Луганщини, яка "зливала" російській спецслужбі позиції ЗСУ, проведе за ґратами 12 років

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк