03.12.2022, 10:57

В окупованому Сєвєродонецьку встановили тимчасові тарифи на комунальні послуги

Разрушенный Северодонецк / Фото: facebook.com/sergey.gaidai.loga

Більшість Луганської області досі перебуває під окупацією. Російські загарбники масованими обстрілами зруйнували всі міста регіону. Цілком відновити об'єкти критичної інфраструктури окупанти не змогли, але "влада" має намір стягувати плату за комунальні послуги.

Окупований Сєвєродонецьк сильно постраждав під час обстрілів із боку російських загарбників. Місто зруйноване і його відновленням "визволителі" займатися не мають наміру, повідомляє Час Пік.

Основна частина мешканців окупованого Сєвєродонецька досі живе без світла, газу та води. Людям доведеться зимувати у напівзруйнованих будинках та підвалах, у холоді та без будь-яких житлово-побутових умов.

При цьому їм доведеться платити за комунальні послуги. Як повідомляє Telegram-канал "Сєвєродонецьк", так званий "уряд" прийняв "постанову" про встановлення тимчасових тарифів на комунальні послуги (вода, каналізація, сміття) на "території міста Сєвєродонецька ЛНР".

Примітно, що тарифи встановлено до 31.12.2023. Очевидно, окупаційна "влада" мріє дожити у Сєвєродонецьку до наступного Нового року.

Поки не відомо, як люди відреагували на новину про те, що їм доведеться платити за воду, яку багато хто не бачить, та каналізацію, якою вони не користуються...

Новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк