05.12.2022, 11:52

"Бавовна" в окупованому Алчевську: багато поранених окупантів, є загиблі

"Бавовна" оккупированном Алчевске

В окупованому Алчевську повторно "прилетіло" у гуртожиток інституту, де базуються російські загарбники. "Глава" так званої "адміністрації" Альберт Апшев заявив про 3 загиблих та 15 поранених.

В окупованому Алчевську вночі 5 грудня "прилетіло" у гуртожиток інституту, де базуються російські окупанти. На місці працюють рятувальники, які продовжують діставати з-під завалів людей, повідомляє Час Пік.

Як пишуть російські пропагандистські ЗМІ, українська армія нібито обстрілює освітні заклади Алчевська. За інформацією росЗМІ, напередодні "прилітало" в Індустріальний технікум та гуртожиток ДонДТІ, а сьогодні о 5:55 обстріляно гуртожиток Донбаського державного інституту.

Як заявляють окупанти, студенти не постраждали лише тому, що у місті запроваджено дистанційний формат навчання. Під час обстрілу, нібито, постраждали "переселенці, які втекли від української агресії та будівельники, які прибули на Донбас творити та відновлювати".

Однак інформація, яка надходить від місцевих жителів, спростовує цю брехню. Жителям Алчевська добре відомо, хто знаходиться у гуртожитках освітніх закладів міста.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк