05.12.2022, 12:35

"Рубіжне ніби обділили": місто, яке планували "віддати" Грозному, досі не отримало "старшого брата"

Луганская, война

Російські окупанти зруйнували всі міста та села на Луганщині, багато з них - буквально стерті з лиця землі. Тепер "визволителі" на камеру показують, як вони беруть шефство над кожним містом та "відновлюють" зруйновані населені пункти.

Судячи з російських зомбі-новостей, міста Луганщини буквально завалені гуманітарною допомогою з РФ. Сюди з різних регіонів РФ нібито везуть усе - будматеріали, продукти, медикаменти, генератори, техніку, речі. От тільки до мешканців окупованих міст ця допомога за великим рахунком не доходить, повідомляє Час Пік.

Міста так і стоять зруйновані, інфраструктура та комунікації не відновлені. Російські будівельники-творці давно втекли, щойно стало зрозуміло, що ЗСУ не мають наміру зупинятися. А жителі не можуть проводити ремонт самостійно, бо не отримують обіцяні будматеріали, а купити не в змозі через надхмарні ціни.

Рубіжне - одне з найбільш зруйнованих міст регіону. Зимуватимуть городяни у напівзруйнованих будинках, у багатьох так і не буде води, світла та газу. Про опалення й мови не може бути.

Не лише місцеві жителі, а й самі росіяни дивуються, чому "велика Росія" не допомагає Рубіжному. Цікавим є той факт, що над Рубіжним, нібито, мав "шефствувати" російський Грозний, "але щось не зрослося"...

Читайте також: В окупованому Рубіжному додалися адреси, куди незаконно заселятимуть "почекунів"

новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк