15.12.2022, 11:36

"Горить та гримить знатно": в окупованій Кадіївці "бавовна" на базі окупантів

в оккупированной Кадиевке "хлопок" на базе оккупантов

На Луганщині майже щодня трапляється "бавовна" в місцях розташування живої сили російських окупантів, злітають у повітря склади з боєприпасами та горить ворожа техніка.

Вночі з'явилася інформація про знищення складу з боєприпасами противника в окупованій Кадіївці (колишній Стаханов), але пізніше стало відомо, що "бавовна" сталася у казармі з особовим складом окупантів, повідомляє Час Пік.

"За останній тиждень на окупованій території Луганської області "бавовна" відбувається майже через день. Це казарми в основному або склади з боєприпасами. У цьому випадку - це саме розташування особового складу", - розповів в ефірі національного телемарафону голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Представники так званого "СЦКК ЛНР" заявили, що по центру Кадіївки, нібито, прилетіло десять ракет HIMARS. Звуки вибухів було чутно також в Алчевську та Ірміно.

Місцеві жителі повідомляють, що вибух був дуже потужним з подальшою активною детонацією БК. Прилеглі квартали залишилися без вікон. Пожежу бачило все місто. Окупанти влаштували у місті облави, ловлять диверсантів, які могли підірвати склад.

Глава Луганщини розповів, що окупанти не припиняють спроб відбити Білогорівку, але противнику не вдається пробити оборону наших захисників. Тяжко, з важкими боями, але ЗСУ просуваються вперед на Сватівському та Кремінському напрямках.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк