20.12.2022, 10:10

"Сходив за хлібушком": в окупованому Сєвєродонецьку продовжують зламувати та грабувати квартири

российские оккупанты взламывают квартиры украинцев / На фото г. Ирпень

Російські окупанти поводяться в Україні як дика орда, все руйнуючи і змітаючи на своєму шляху. У кожному захопленому місті "визволителі" насамперед починають грабувати. Сєвєродонецьк не став винятком, там розграбування міста триває.

В окупованому Сєвєродонецьку розграбовано вже всі школи, лікарні, підприємства, триває знищення "Азоту". Попутно росіяни продовжують грабувати квартири мирних жителів, повідомляє Час Пік.

Розграбування квартир відбувається під виглядом "ремонтних робіт". Нібито для відновлення системи опалення необхідний доступ до всіх квартир без винятку. Причому, якщо раніше зламували та грабували лише порожні квартири, то тепер орду не зупиняє навіть те, що у приміщенні живуть люди.

За інформацією Луганської ОВА, вже відомі такі випадки. В одному з них житель Сєвєродонецька, що залишився в окупації, вранці пішов у справах, а після обіду виявив вирізані двері.

Ми вже повідомляли, що під виглядом "комунальної ревізії", квартири сєвєродончан грабують. Таку ж тактику застосовують і в сусідньому Лисичанську, де розпочалася "підготовка" до опалювального періоду.

У будинках, де потрібно відновлення дахів, де у багатьох квартирах немає вікон та дверей, де радіатори зрізані разом із трубами під стелю, "влада" обіцяє до кінця лютого встановити сучасні батареї та відновити теплопостачання.

Дивлячись на все, що відбувається, дивує те, що знаходяться лисичани та сєвєродончани, які ще вірять усім обіцянкам окупантів.

Читайте також:

"Надія була тільки на вас": Сєвєродонецькі "почекуни" співають дифірамби російським окупантам

"Дикий, нестерпний біль": що сталося з Сєвєродонецьком після приходу "руського миру"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк