27.01.2023, 13:32

"Не соромляться грабувати та ґвалтувати": Жителі Луганщини розповіли про свавілля окупантів

Луганская, война

Поки російські телеглядачі дізнаються з пропагандистських новин, як їхні солдати "звільняють" українців та "відновлюють" зруйновані міста, на окупованих територіях люди починають розуміти, що таке "руський мир".

На окупованих територіях Луганщини люди живуть в страху. У будь-який момент вони можуть втратити не тільки своє житло, авто чи майно, але й попрощатися з життям, повідомляє Час Пік.

Луганщина набита "мобіками", кадировцями та "вагнерівцями". Відчуваючи свою безкарність, російські окупанти творять на захоплених територіях повне свавілля.

У мережі часто з'являються повідомлення від людей, які вимушено або за своєю дурістю залишилися жити в окупації. Нерідко вони стають жертвами російських "визволителів". 

Варто зазначити, що російські окупанти знущаються не лише з мирних людей, а й зі "своїх" з-поміж місцевих, які спочатку зрадили Україну, а тепер скаржаться на знущання та насильство з боку кадировців.

Замість того, щоб згрупуватися, захищатися та покарати своїх кривдників, вони терплять насильство, вибачаються та "б'ють поклони" Кадирову з проханням про захист.

Читайте також:

"Нічого живого навколо": Прогулянка у старій частині розбитого Сєвєродонецька

"Погодували та побажали доброї дороги": про те, як жителі Рубіжного до "царів" скаржитися їздили

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк