04.02.2023, 19:01

Звуки війни зняла на відео жителька Рубіжного: "Що накоїли - жах!"

Марина Началова | Всі новини автора
Рубіжне 9-й микрорайон

Як живеться мешканцям тимчасово окупованого Рубіжного здогадатись не важко. Тогорічний бойові дії залишили глибокі шрами не тільки на тілі міста, а й в душах людей.

Але до часу, коли можна буде їх загоїти ще далеко, бо війна не полишила місто і дотепер. Підтвердження цьому з'явилось на відео місцевої мешканки, що живе на 9 мікрорайоні повідомляє Телеграм-канал ]]>"Rubizhne_1896"]]>, передає Час Пік.

На відео добре чути проліт літака та віддалені вибухи. І це відбувається щодня вже майже рік.

І в таких умовах жителям доводиться виживати: вести боротьбу з фізичною небезпекою, з холоднечею в будинках, "космічними цінами", які за словами місцевих мешканців, ніхто не контролює.

Як повідомлялось раніше, для городян, які намагаються ремонтувати свої зруйновані квартири, ціни на будівельні матеріали завищені вдвічі, що особливо б'є по кишені.

"Користуючись обставинами, місцеві комерсанти ламають ціни на продукти, будівельні матеріали тощо. Просто немає контролю цін. На запитання "що так дорого?" відповідають? "не подобається – везіть самі" або "їдьте самі".

Як довго ще чекати нормального життя мешканцям Рубіжного та іншим окупованим містам, невідомо, але "русский мір" його точно не принесе.

Читайте також:

В Рубіжному "бушують вагнери": Зеки застрелили місцевого мешканця

Перевірки посилилися: У Рубіжному огляди при в'їзді до міста стали жорсткішими

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк