16.02.2023, 22:40

Другий "пункт обігріву" за місяць - окупанти "балують" сєвєродончан

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сєвєродонецьку Луганської області росіяни хизуються, що відкрили другий мобільний пункт тимчасового обігріву, розповіли про "турботу", якою "обігріли" мешканців міста.

Про це сьогодні повідомили у російських ЗМІ, передає Час Пік.

Окупанти тільки в лютому почали займатися "обігрівом" сєвєродончан і то, абияк. "Пункт обігріву" є мобільним наметом, в якому, за словами представника Пермського краю, можна погрітися, поспілкуватися:

"Встановили сьогодні другий намет обігріву для мешканців, враховуючи досвід першого намету, який у нас уже поставлений, ініціатива дана має попит у населення, люди приходять погрітися, з дітьми посидіти, помалювати".

"Волонтери" кажуть, що у наметі приймають заяви від мешканців, що дає можливість безпосередньо мешканцям звернутися до "адміністрації міста", також нагадали, що перший "пункт обігріву" вони відкрили 1 лютого.

Окупанти цинічно вихваляються відкриттям у зруйнованому Сєвєродонецьку "пунктів обігріву", поки місто й досі живе без тепла.

Люди в мережі жорстко прокоментували цю інформацію:

"Шикарно. Розбили місто, вбили сотні мирних людей, залишили людей без житла, без бізнесу, без одягу! Зате поставили вже другий намет із халявним чаєм".

Читайте також: Ще 100 під відкриття: у мережі з'явився новий список квартир для "віджиму" у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк