18.02.2023, 10:05

"Цивілізація!": Жителі окупованого Луганська скаржаться на роботу інтернет-провайдерів

Жители Луганска жалуются на работу интернет-провайдеров

У Луганську з 2014 року господарюють російські окупанти, але судячи з настроїв та скарг місцевих жителів, місто так і не стало "маленькою Швейцарією", а цивілізація остаточно залишає місто.

За 9 років життя "у Росії" жителі Луганська, втім, як і всіх інших міст "ЛНР", так і не побачили обіцяного "розквіту та процвітання", повідомляє Час Пік.

Підприємства закриті та розграбовані, ціни надхмарні, тарифи на "комуналку" високі, а самі комунальні послуги залишають бажати кращого. Люди періодично залишаються без енерго- та водопостачання, а про якість води й говорити не варто.

Люди зубожили, втратили право голосу, а після оголошення "часткової мобілізації" у містах майже не залишилося чоловічого працездатного населення.

Останнім часом дедалі частіше мешканці окупованого Луганська стали скаржитися на роботу майже всіх інтернет-провайдерів. Люди платять чималі гроші, а отримують неякісну послугу. Як пишуть у соцмережах незадоволені луганчани, інтернет часто зникає або швидкість домашнього інтернету падає так сильно, що неможливо ані повідомлення відправити, ані фільм подивитися. 

"Швидкості немає, від слова зовсім", "І Магеал, і Луганет!", "РЦК така ж.па. Було тільки ввечері, тепер і вдень і вранці", "Луганет та ж дичина!!!", "Ввечері взагалі швидкості немає!!!!!!", "Вони пі....си тільки гроші гребуть", - ]]>пишуть ]]>луганчани в соціальних мережах.

Схоже, обіцяне "красиве" життя "у Росії" не дуже тішить мешканців окупованого Луганська. А попереду на них чекає ще більш "веселе життя". У всіх захоплених прифронтових населених пунктах окупанти закрили доступ до інтернету для населення. І коли ЗСУ наблизиться до Луганська, така ж доля чекає і на луганчан. Вони надовго забудуть, що таке інтернет, як давно забули, що таке мирне спокійне життя...

Читайте: Відключення мобільного інтернету на Луганщині: окупанти знайшли "відмазку"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк