26.02.2023, 15:56

Астролог назвав головну проблему України: якщо ігнорувати, до 2025 року країна занепаде зовсім

астрология

Так звані "еліти" роками знищували та розкрадали Україну. Якщо їх не прибрати, то після закінчення війни ці "еліти" перетворять країну на гірший варіант, ніж був до 2022 року. І відбутися негативні зміни можуть до 2025 року.

Такий прогноз дає астролог Алакх Ніранжан, передає Час Пік з посиланням на "]]>Апостроф]]>".

"Якщо зараз український народ не прибере цих "пацанів" від влади, то ці "пацани" приберуть український народ і до 2025 року буде гірше, ніж було до 2022 року. В Україні є люди, які дозволяють собі красти у воєнний час, тим самим фактично вбивають ваших дітей. Чому вони ще взагалі ворушаться? Це воєнний час. Україні потрібно на порядок посилити покарання за крадіжку та корупцію, а у воєнний час взагалі зняти мораторій на покарання вбивством за крадіжку в армії та корупцію", - висловився астролог.

За його словами, майбутнє України визначатиметься до середини 2024 року. Якщо до цього часу нічого не зробити, то вже може бути пізно.

"Найголовніше, що стримує Україну, це те, що вибори (вибори президента у 2024 році - ред.) йдуть за списками. І якісь люди визначають якісь списки, до яких потрапляють за гроші. Тобто туди потрапляють бізнесмени, які використовують владу для наживи. І такий підхід - це очевидне вбивство країни. До парламенту повинні йти "наставники" - і жодних списків. Україна має отримати справедливе законодавство", - зазначив експерт.

Ніранжан вважає, що зірки благоволять змінити Конституцію, щоб Україна стала передовою країною не лише в Європі, а й у світі.

Читайте також: Відомий астролог назвав можливу дату капітуляції Росії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк