02.03.2023, 07:32

Ракетний удар по Запоріжжю: зруйновано три поверхи житлового будинку, є жертви

Ракетный удар по Запорожью

У ніч проти 2 березня армія РФ завдала ракетного удару по місту Запоріжжя. Внаслідок удару зруйновано 5-поверховий житловий будинок. Є жертви. На місці трагедії працюють екстрені та профільні служби.

Росія здійснила черговий терористичний акт проти мирного населення - завдала ракетного удару по Запоріжжю. Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Час Пік.

"Ворог наніс ракетний удар (ймовірно, ракетами зенітно-ракетного комплексу С-300) по житловому будинку в обласному центрі. Снаряд зруйнував три поверхи п’ятиповерхового будинку", - йдеться у повідомленні.

У мерії запевнили, що на місці працюють усі служби. Вже розгорнуто пункти допомоги ДСНС, Національної поліції, міської ради та соціального захисту, комунальними автобусами відбувається евакуація постраждалих людей.

Повна інформація про наслідки нічної атаки ще встановлюється. За попередньою інформацією, загинуло 2 особи. Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

"рашисти – це армія мразот, яка здатна лише обстрілювати спляче місто та тероризувати мирних людей. Їм ніколи не буде прощення за це", - написав Куртев у своєму Telegram-каналі.

Як повідомляє ГУ ДСНС України у Запорізькій області, станом на 05:00 врятовано 9 осіб, з яких – одна вагітна жінка. 20 людей евакуйовано.

З-під завалів рятувальники деблокували тіла двох загиблих.

Нагадаємо, відомий астролог попереджав про "небезпечні" дати та міста, які можуть потрапити під сильний удар. Серед міст, зокрема, він називав й Запоріжжя.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк