15.03.2023, 13:39

"У Лисичанськ тільки за пропискою, а із Сєвєродонецька пустили автобуси": у мережі розповіли про маршрути та ціни на проїзд

Віктор Білий | Всі новини автора

Російські окупанти "ввели обмеження" на в'їзд до Лисичанська Луганської області. За словами місцевих жителів, у місто пускають лише за пропискою. Проте, з Сєвєродонецька пустили кілька маршрутів.

У регіональних пабліках очевидець розповів, які маршрути курсують із міста та яка ціна проїзду, передає Час Пік.

"Раз на тиждень ходить великий автобус Сєвєродонецьк-Москва. Відправляється вранці, здається о 10-30 із зупинки, перед заправкою або автовокзалом на в'їзді. Ціна близько 3000 рублів.

Також курсує маршрутка Сєвєродонецьк-Старобільськ. Зупинка на перехресті із центральним ринком. Обіцяють відкрити паспортний стіл у Сєвєродонецьку. Поки що всі питання з документами потрібно вирішувати в Айдарі, Старобільську, Стаханові та Луганську", - пишуть у мережі.

Також, за словами місцевих жителів, "для проїзду до Луганська потрібно оформлювати перепустку або направлення, що підтверджують причину проїзду. Дивляться документи, багажник. Для отримання перепустки до Луганська потрібно звернутися до певних інстанцій та пройти перевірку. Дехто каже, що й так проїжджаю, без перепустки. Декого розвертають. Як пощастить, мабуть".

"Вартість маршрутки Луганськ-Сєвєродонецьк до 300 рублів. Ходять у першій половині дня, приблизно кожну годину-дві. Їдуть через залізничний вокзал Луганська, і стартують на автовокзалі Луганська. Зупиняється в Сєвєродонецьку, на ринку. У Лисичанськ пускають тільки за пропискою. Таксі Сєвєродонецьк-Лисичанськ 2000 рублів", - повідомляють очевидці.

Читайте також:

Як з Лисичанська та інших міст окупованого Донбасу потрапити в Україну: актуальна інформація на березень 2023 року

"Саморобні могили, кілька хрестів": у центрі Лисичанська утворився стихійний цвинтар

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк