22.03.2023, 13:19

У Запоріжжі після прямого влучання ракети горить житловий будинок - відео

Ольга Ранська | Всі новини автора
пожежа запоріжжя

Сьогодні близько 12 години Росія знов обстріляла Запоріжжя. Внаслідок обстрілу двох багатоповерхових будинках через ракетний удар зайнялася пожежа на верхніх поверхах. Кадри з місця події публікують українські телеграм-канали. За попередньою інформацією, обстріл здійснювався з ЗРК С-300.

Про це сьогодні повідомляють українські ТГ-канали, передає Час Пік.

У будинках у Запоріжжі пошкоджено вікна та балкони після ракетного удару ЗС РФ. На цю мить вже пролунав відбій тривоги, інформація про жертви та масштаб руйнувань уточнюється.

]]>https://t.me/truexanewsua/70759]]>

Крім того, в мережі також поширюються кадри ще однієї ракети, яка влучила в дах сусіднього будинку, але не розірвалася.

Як повідомляють деякі джерела, вірогідно ціллю ворожої ракети був великий супермаркет, який знаходиться поряд з пошкодженими багатоповерхівками. Наразі ці дані потребують перевірки.

Президент України Володимир Зеленський вже відреагував на російський удар Запоріжжю:

"Прямо зараз російська ракета потрапила до багатоповерхового будинку. Росія зі звірячою жорстокістю обстрілює місто. Потрапляння по житлових кварталах, де мешкають звичайні люди, діти. Країна-терорист прагне знищити наші міста, нашу державу, наших людей. Це не повинно стати "просто звичайним днем" в Україні, десь ще в Європі чи світі. Потрібно більше єдності та рішучості світу, щоб швидше перемогти російський терор та захистити життя", - заявив Зеленський.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк