23.03.2023, 08:05

Мобілізація у Криму: на війну в Україну відправляють рятувальників та працівників пенітенціарної служби

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російська армія зазнає величезних втрат у війні з Україною. Щоб поповнити свої поріділі війська РФ проводить мобілізацію не лише на своїй території, а й у захоплених регіонах України. Дійшла черга і до мешканців окупованого Криму.

Окупанти активно вербують пожежників, рятувальників та працівників пенітенціарної служби в тимчасово окупованому Криму до лав ворожої армії. Про це повідомляє Центр національного спротиву (]]>ЦНС]]>), передає Час Пік.

"Аби заповнити кадровий дефіцит, який виник через мобілізацію, окупантам доводиться шукати нових працівників місцевої ДСНС. В результаті окупанти прибрали віковий ценз для пожежників та рятувальників", - йдеться у повідомленні.

В ЦНС звернулися до примусово мобілізованих жителів тимчасово окупованих територій.

"У вас є шанс вижити та повернутися до нормального життя. Для цього необхідно звернутися за контактними номерами телефону по гарячій лінії “Хочу жить”:  +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84.

Ще не пізно здатися ЗСУ та не вчиняти воєнні злочини", – йдеться у повідомленні.

Крім того, переселенців та мешканців прифронтових зон, що мають родичів на тимчасово окупованих територіях, просять поширити цю інформацію.

Інструкцію, як здатися в полон, можна завантажити ]]>тут]]>.

Нагадаємо, росіяни бояться наступу ЗСУ. У Криму окупанти активно готуються до "особливого" курортного сезону.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: