25.03.2023, 13:53

Учень Лисичанського ліцею здобув перемогу у престижному Міжнародному конкурсі

Ученик Лисичанского лицея одержал победу в престижном Международном конкурсе

Діти із Луганської області навіть під час війни продовжують підтримувати престиж української освіти у світі. Школяр із Лисичанська став переможцем престижного Міжнародного конкурсу.

Приємна звістка надійшла з Шотландії. Школяр із Лисичанська завоював перемогу у Міжнародному літературному конкурсі. Про це ]]>повідомляє ]]>Департамент освіти та науки Луганської ОВА, передає Час Пік.

"Учень 8-А класу Лисичанського ліцею №8 Сєвєродонецького району Данило Гах виборов перемогу у Міжнародному літературному конкурсі з написання есе (англійською мовою) за творами Роберта Бернса.

Учня нагороджено Сертифікатом та срібною медаллю. Пишаємося досягненнями Данила та вчителя англійської мови Таїсії Олександрівни Хрипливої", - йдеться у повідомленні.

Поки діти з Луганщини прославляють Україну та виборюють нагороди на престижних Міжнародних конкурсах та спортивних змаганнях, в окупованих містах регіону серед дорослих знайшлося чимало бажаючих прислуговувати окупантам. Наприклад, зрадниками стали два адвокати з Лисичанська.

Ученик Лисичанского лицея одержал победу в престижном Международном конкурсе Ученик Лисичанского лицея одержал победу в престижном Международном конкурсе

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк