28.03.2023, 21:01

Мешканці Сєвєродонецька повідомляють про покращення "житлових умов", — соцмережі

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ремонт

У тимчасово "звільненому" Сєвєродонецьку Луганської області місцеві жителі зовсім не раді "ремонтам", які "роблять" у квартирах окупанти.

Про це мешканці міста повідомляють у регіональних Telegram-каналах та чатах, передає Час Пік.

Сєвєродончани зовсім не раді сумнівним "ремонтам" у своїх квартирах. Гарні, чавунні батареї зрізали. Які ж поставили натомість – невідомо. Дорогі та добротні двері та вікна теж "замінили". А ось де власникам шукати ключі від тієї самої "відремонтованої" квартири – ніхто не знає.

"Особисто я не рада, що в моїй квартирі поміняли вікна і двері. Зрізали батареї хороші, чавунні, які я додала, щоб було тепліше. Двері дорогі я ставила - поміняли. Тепер квартиру зачинили, а ключі хто його знає де шукати", - нарікає власниця житла.

Сусіди - "почекуни" при цьому не проґавили можливості побувати в "гостях", та й ремонтники напевно не пасли задніх. Що залишилося у квартирі після так званих "відвідувань" залишається невідомим.

"Перед цим сусіди побували - "почекуни". А після ремонтників взагалі не відомо, що лишилося", - повідомляє автор.

У місті процвітає мародерство. За словами місцевих жителів, у квартирах тих самих "особистостей" повно викраденої побутової техніки та й "гардероб" вони змінюють щодня.

"На чужому нещасті нічого не минає безслідно. У нас у будинку один такий уже є - речі змінює щодня. Сказали, що квартира завалена краденою технікою", - пише учасниця чату.

Читайте також:

"Ремонтів не планується": У мережі розповіли про ситуацію в Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк