03.04.2023, 10:17

"Зірки в небі та водоспади зі стелі": що діється в багатоповерхівках Сєвєродонецька

Северодонецк, война

Сюрпризи погоди зовсім не тішать мешканців окупованого Сєвєродонецька. Мало того, що вони не можуть нормально пересуватися вулицями міста, до того ж вони давно забули, що таке затишні, сухі та теплі квартири. У розбитих багатоповерхівках відбувається просто жах!

Минуло 9 місяців після того, як російські "визволителі" захопили Сєвєродонецьк. З того часу "життя кипить" лише у кількох багатоповерхівках, де окупанти змінюють вікна, двері та труби, щоб віджати квартири й заселити туди невідомо кого, повідомляє Час Пік.

Російські пропагандисти не перестають хвалитися "розмахом" та "темпами" ремонтів будинків та квартир в окупованому Сєвєродонецьку. І поки російські зомбі-телеглядачі пишаються своїми вояками та радіють за жителів "звільнених" міст Донбасу, жителі зруйнованого Сєвєродонецька намагаються самотужки латати багатоповерхівки, що розвалюються на очах.

У пропагандистських сюжетах - місто "відбудовується та оживає", за повідомленнями від місцевих - руйнується та вмирає.

Багато жителів окупованого Сєвєродонецька скаржаться, що не можуть домогтися від "влади" початку ремонту у своїх поранених будинках. Хтось намагається самостійно "штопати" дірки в будинках, а хтось так і живе в очікуванні обіцяного, спостерігаючи через стелю за зірками, снігопадом та водоспадом у своїх квартирах та під'їздах...

Читайте новини міста та регіону:

"Все для народу!": в мережі показали, як виглядають "пункти обігріву" в окупованому Сєвєродонецьку

За крок до обвалення: як виглядає один із під'їздів Сєвєродонецька зсередини (відео)

"Снігова катастрофа": окупанти на Луганщині програють поєдинок із негодою

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк