11.04.2023, 15:22

На Луганщині викрито чотирьох правоохоронців-зрадників

зрадники

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом колишнім поліцейським у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Про це повідомляє ]]>Луганська обласна прокуратура]]>, передає Час Пік.

За даними слідства, у березні 2022 року після повномасштабного вторгнення РФ на територію України, четверо правоохоронців з Луганщини пішли на співпрацю з окупантами. 

Так, старший дільничний офіцер поліції сектору превенції Старобільського РУП ГУНП в Луганській області розпочав "службу" в так званому "Міловському РВВС МВС ЛНР", інспектор з кадрового забезпечення Старобільського РУП ГУНП в Луганській області та поліцейський конвойної служби ГУНП в Луганській області – "Новопсковському РВВС МВС ЛНР" та старший інспектор-черговий ізолятора тимчасового тримання ГУНП в Луганській області – "Біловодського РВВС МВС ЛНР" та склали присягу на вірність ворогу.

Наразі правоохоронців оголошено у розшук.

Спеціальне досудове розслідування здійснювали слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Краматорську, за оперативного супроводу Луганського управління ДВБ Нацполіції України.

Читайте також:

Мобілізація в Україні: Кабмін розширив повноваження військкоматів щодо вручення повісток

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк