23.04.2023, 12:44

У мережі з'явились нові кадри із Сєвєродонецька: вулиці до та після російського "визволення"

Сєвєродонецьк

У тимчасово окупований Сєвєродонецьк Луганської області під виглядом так званого "визволення" росіяни принесли лише руйнування. Під час окупації люди змушені виживати наче в середньовічних умовах. У мережі показали нові фото вулиці Сєвєродонецька до приходу загарбників та після.

Свіжі кадри опублікував Telegram-канал "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>", передає Час Пік.

Між фото різниця рівно два роки. На першому видно, що тоді Сєвєродонецьк розвивався та процвітав, у ньому вирувало життя. Проте російська армія внесла свої корективи: тепер на вулиці міста зруйновані дороги та будинки. Загарбники приносять із собою лише руйнації та безлад.

Раніше повідомлялось, що в мережі з'явилось відео, на якому можна побачити загальну картину того, що зараз відбувається у місті. Там дуже багато будинків, які зазнали пошкоджень внаслідок бойових дій. На кадрах важко знайти хоч один цілий будинок. Також раніше з'явились нові фото готельно-ресторанного комплексу "Мир" у Сєвєродонецьку до та після приходу "руського миру". Свіжі кадри вкотре доводять, що росіяни перетворюють наші міста на суцільні руїни.

Нагадаємо, що у місті окупанти відновлюють виключно вцілілі будинки та роблять там "якісний" ремонт, виносячи з квартир все, що сподобалося. А потім у них заселяють російських військових і "гастролерів" із РФ та окупованих раніше міст Луганщини. Крім того, на все місто функціонує лише одне відділення банку, яке працює не повний робочий день. А про якісну медичну допомогу люди вже давно забули.

Читайте також: "Магазини ростуть як гриби. Ями засипали": які "плюси" знаходять у своєму житті мешканці окупованого Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк