03.05.2023, 20:24

Поліція повідомила про незаконне "затримання" мешканця одного з населених пунктів поблизу Сєверодонецька

луганская область оккупация

На тимчасово окупованих територіях Луганської області продовжуються викрадення мирних жителів. Стало відомо ще про один випадок.

Про це ]]>повідомляє]]> поліція Луганщини у Facebook, передає Час Пік.

"Надійшло повідомлення про те, що в серпні 2022 року представники окупаційних військ незаконно позбавили волі 35-річного мешканця одного з населених пунктів Сєвєродонецького району", - йдеться у зведенні поліцейських.

Крім того, до поліції надійшло повідомлення про те, що у травні минулого року російська армія обстріляла селище поблизу Сєвєродонецька. Внаслідок обстрілу було пошкоджено приватний будинок, жінка, яка у ньому проживала, отримала поранення. Загалом поліція за останню добу задокументувала 16 звернень щодо пошкодження житла у Рубіжному, Попасній, Сєвєродонецьку та інших населених пунктах регіону.

У Гірському російські військові проникли на територію приватного домоволодіння, звідки скоїли крадіжку всього майна, яке знаходилося в будинку.

Поліцейські викрили 15 осіб, підозрюваних у причетності до НЗФ та участі у бойових діях на боці окупаційних військ РФ.

Читайте також: Чи буде Лисичанськ звільнений до кінця року та хто готовий одразу повернутися додому, - результати опитування

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк