12.05.2023, 20:37

Мешканці Рубіжного розповіли, чому не повертатимуться до окупованого міста

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області немає жодних умов для того, щоб люди могли повернутись додому: починаючи з відсутності комунікацій, закінчуючи примусовою паспортизацією.

Про ситуацію в Рубіжному інформує Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>" з посиланням на повідомлення користувачів мережі, передає Час Пік.

"У місті орудують терористи, які нічого не роблять і лазять по будинках та ще й заохочують, коли це роблять місцеві. У місті відсутні елементарні умови для життя (медицина, юристи тощо). У місті немає зв'язку води та світла (принаймні, у моєму райони). До того ж, мій будинок уже зруйнований. Я не кажу про те, що в приватному секторі під завалами досі лежать трупи місцевих жителів, але тим, хто там орудує, просто наплювати. Я довго можу перераховувати, чому я туди не повернуся", - пише користувач мережі.

Також фактором на користь того, щоб не повертатися до окупованого Рубіжного, за його словами, є примусова паспортизація, яку запровадила РФ.

"Мені паспорт терористів не потрібен за жодні гроші", - додає користувач мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також: Буде, але по-іншому: Лисичанськ, який війна відібрала у нас назавжди - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк