13.05.2023, 22:45

"Близько 50 убитих окупантів": під Маріуполем сталася потужна "бавовна"

мариуполь

У суботу, 13 травня, поблизу Маріуполя сталася потужна "бавовна". По позиціях російських військових зафіксовано 9 "прильотів".

Про це повідомляє Маріупольська міська рада у ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

"Вибухи сталися поблизу Маріуполя - у Нікольській територіальній громаді, біля с. Республіка. Туди відправлено понад 20 швидких з окупованого Маріуполя та району. Ймовірно, велика кількість постраждалих, попередньо близько 50 убитих окупантів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Маріуполі місцеві жителі вивісили прапор України. Прапор днями з'явився на будівлі палацу культури "Іскра". Містяни активно обговорюють майбутній контрнаступ ЗСУ. Навіть будівельники, які приїхали на роботи до Маріуполя, стверджують, що попереджені про загострення бойових дій наприкінці травня.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк