14.05.2023, 14:39

Не фільм жахів, а "звільнений" Сєвєродонецьк: У мережі показали вулиці окупованого міста

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

Окупанти перетворили тимчасово окупований Сєвєродонецьк Луганської області на руїни. У мережі з'явились свіжі кадри з міста.

Нові фото та відео опублікував Telegram-канал "ТРИБУН | СХІД", передає Час Пік.

У відео можна побачити різні райони Сєвєродонецька. На кожному з них помітні наслідки приходу "руського миру". У багатьох будівель вибиті вікна та зруйновані балкони. На одному з відео показано проспект Гвардійський. Подекуди біля будинків лежить купа сміття.

Крім того, у мережі з'явились нові фото з міста. Воно зараз має вигляд наче з фільму жахів: покинуті дитячі майданчики, іграшки на лавах, пошкоджені будинки.

Нагадаємо, що попри реальну ситуацію у місті, загарбники продовжують говорити, що воно розвивається та процвітає. У Сєвєродонецьку окупанти обіцяють повністю вирішити проблеми з опаленням та заселити людей у "сучасні покращені" квартири. Сєвєродонецькі "почекуни" у захваті від того, що почули чергову порцію "красивих" обіцянок. 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також: Поранене місто: у мережі показали, як сьогодні виглядає Лисичанськ - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк