15.05.2023, 13:06

"Це перший успіх, але частковий": Сирський розповів про обстановку в Бахмуті

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сирський

На Бахмутському напрямку українські військові почали просуватись, проте це лише частковий успіх. Складні бої за місто продовжуються.

Про це ]]>розповів]]> командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, передає Час Пік.

Повідомляється, що просування наших військ це перший успіх в ході операції. Ворог має більше ресурсів, проте українським військовим вдається рухатись вперед. Умови на Бахмутському напрямку надзвичайно складні:

"Останні кілька днів показали, що ми можемо рухатись вперед та нищити ворога навіть у таких надскладних умовах.
Ми воюємо меншим ресурсом, ніж ворог. Разом з тим, нам вдається руйнувати його плани. Все завдяки нашим бійцям, які б’ються з агресором, долаючи найвищу межу людських можливостей
", — йдеться у повідомленні Military Media Center.

Також Сирський додає, що не варто забувати, що це лише частковий успіх. Усі необхідні рішення були прийняті, а можливі варіанти розвитку подій відпрацьовані. Операція з оборони Бахмута продовжується.

Раніше повідомлялось, що окупанти намагаються просуватись у Бахмуті, знищуючи все на своєму шляху. Однак завдяки воїнам ЗСУ окупанти не можуть оточити місто, українські військові діють "твердо, рішуче і професійно".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також: Пригожин і Кадиров хочуть звинуватити Міноборони РФ та Шойгу в невдачах в районі Бахмута - ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк