15.05.2023, 21:18

Хотіли прибрати "свої"?: Хто міг здійснити замах на "міністра МВС ЛНР" Корнета

корнет

Замах на так званого "главу МВС ЛНР" Ігоря Корнета, ймовірно, був не випадковим. Зокрема, він не влаштовував ватажка "ЛНР" Леоніда Пасічника, який спочатку був проти такого призначення.

У мережі з'явилося ]]>перехоплення]]> розмови Пасічника з невідомим співрозмовником, у якому він скаржиться на призначення Корнета "міністром МВС", передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

У розмові Пасічник скаржиться, що питання з Корнетом треба якось вирішувати, треба домовлятися, інакше "буде взагалі ніяк. Ні те, що важко, взагалі неможливо". Пасічник був стурбований пошуком людини, близької "першій особі", щоб усунути небажаного опонента. Хто "продавив" Корнета на посаду - залишилося за межами розмови.

Екс-глава Луганської ОВА Сергій Гайдай ]]>припускає]]>, що замах на Корнета - місцеві розбірки.

"Вони там між собою з Пасічником не могли поділити область. Свого часу попереднього гауляйтера якраз постраждалий і допомагав прибирати з посади. Сподівався, що його призначать, але призначили Пасічника. Можливо, в принципі, сьогоднішня ситуація в барбершопі - наслідок саме внутрішніх розбірок всередині окупованої території Луганщини", - наголосив Гайдай.

Нагадаємо, 16 травня у перукарні Луганська стався вибух. Внаслідок вибуху отримав поранення "міністр МВС ЛНР" Ігор Корнет. Він перебуває у лікарні.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк