16.05.2023, 12:46

"Нестикування, куди ще будинки поділися?": у мережі висміяли "результати відновлення житлофонду" у Сєвєродонецьку

Віктор Білий | Всі новини автора

Російські окупанти продовжують розповсюджувати фейки щодо відновлення житлофонду в Сєвєродонецьку Луганської області. Тільки нестикування у цифрах – восени темпи одні намалювали одні, а навесні вже інші.

На кадрах, які опублікував Telegram-канал "Сєвєродонецьк | ЛХС" можна побачити, як російські пропагандисти постійно брешуть про свої "успіхи", передає Час Пік.

"Це підвіконня. Він новий! І думати не смійте, що це неякісна робота! Тут місто повстає з руїн, а ви до подряпин чіпляєтеся. З "визволителями" хіба сперечаються? Звичайно, це Сєвєродонецьк. Він в окупантів як виставковий експонат. Показовий по" багатьом пропагандистським параметрам. І в першу чергу, за темпами відновлення житлофонду. Тільки восени темпи одні намалювали, а весною - інші: взимку 151 будинок відновили, тут Моргунов про 137 прозвітував", - пише ТГ-канал.

Дане повідомлення викликало "бурю" негативних коментарів у мережі:

"Нестикування, куди ще вдома поділися?".

"Живеш собі мирно в Сєвєродонецьку. І тут раптом звідки не візьмися "українська агресія", ось так за приколом місто розбило".

"Можна газетою застелити вони просто не знають, що на нього можна поставити щось".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також:

"Куди стукатися? Куди дзвонити?": Сєвєродончанка розповіла про викрадення "вагнерівцями" двох людей та авто

"Як не соромно, це Алчевськ": у мережі висміяли черговий фейк окупантів про "відновлення" Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк