17.05.2023, 22:08

На Луганщині росіяни вимагають гроші у людей, які мають намір виїхати

луганская область

Виїхати з тимчасово окупованої території Луганської області не так просто. На блокпостах росіяни вимагають за виїзд грошей.

Про це ]]>повідомив]]> голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Луганської ОВА в Telegram.

"При спробі виїхати з окупованої території Луганської області бойовики на блокпостах проводять ретельні перевірки та вимагають гроші", - йдеться у повідомленні.

Власенко також розповів про ситуацію у Сєвєродонецьку. За його словами, у місті доступ до електропостачання має лише половина з 10 тисяч мешканців, що залишилися. Критична ситуація з централізованим водопостачанням та водовідведенням. У Сєвєродонецьк примусово звозять людей із населених пунктів на лінії фронту.

Глава РДА зазначив, що "керівництво" захоплених у 2022 році населених пунктів не проживає "за місцем роботи". Вони бувають на місці лише наїздами.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Лисичанську роздають паспорти РФ: чи відповідатимуть мешканці за отримання та кому загрожує в'язниця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк