19.05.2023, 10:44

У Криму безпілотник впав на залізницю: що відомо

Крим залізниця

У тимчасово окупованому Криму на колії залізниці упав невідомий безпілотник. Рух потягів довелось призупинити.

Про це повідомляють російські джерела, передає Час Пік.

За даними окупантів, невідомий БпЛА упав уночі 19 травня недалеко від станції Солоне озеро в Джайконському районі півострова. Повідомляється, що залізничне полотно не було пошкоджене внаслідок падіння безпілотника. Однак рух потягів призупинили через обірвані контактні дроти.

Також в російських джерелах додають, що на місці падіння БпЛА знаходиться багато уламків. Зараз там працюють вибухотехніки. Фото- чи відеопідтверджень поки що немає.

Крім того, гауляйтер Криму Аксьонов повідомив, що вночі російська ППО збила 4 дрони. Постраждалих немає. Підтвердити чи спростувати цю інформацію наразі неможливо.

Нагадаємо, що минулої доби в Сімферопольському районі окупованого Криму відбулась диверсія: було підірвано залізничне полотно, внаслідок чого з рейок зійшло кілька вагонів вантажного поїзда. Роботу залізниці зупинили.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Вже 14-й за рахунком звук": жителі Севастополя повідомляють про вибухи у центрі міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк