21.05.2023, 19:27

Російська армія відкрила вогонь по Невському на Луганщині, вбито жінку

невское

Російські окупаційні війська обстріляли село Невське на Луганщині, загинула жінка. У населеному пункті досі лишається близько 60 мешканців.

Про це ]]>повідомляє]]> прес-служба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Жінка загинула у п’ятницю ввечері. Саме тоді росіяни вчергове вдарили артилерією по житловому масиву Невського. До неї неодноразово зверталися з пропозицією евакуюватися - вмовляли і представники місцевої адміністрації, і родичі, але жінка кожного разу відмовлялася", - йдеться у повідомленні.

У селі все ще лишається близько 60 мешканців, які відмовляються евакуюватися.

"Працюємо з кожним, дехто погоджується, але, незважаючи на такі трагічні випадки, евакуація не є масовою", - зазначають у ЛОВА.

20 травня росіяни також відкривали вогонь по Невському, Стельмахівці, Макіївці та Білогорівці. Завдали авіаційних ударів у районах Білогорівки та Діброви.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Лисичанську роздають паспорти РФ: чи відповідатимуть жителі за отримання та кому загрожує в'язниця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк