23.05.2023, 19:31

Екс-депутата з Луганщини судитимуть за роботу на окупантів

прокуратура

За колабораціонізм судитимуть колишнього депутата з Луганщини, який із приходом окупантів отримав посаду "головного лікаря".

Про це ]]>повідомляє]]> прокуратура Луганської області у Facebook, передає Час Пік.

Слідством встановлено, що навесні 2022 року депутат Новопсковської селищної ради Старобільського району 8 скликання почав активно співпрацювати з представниками країни-агресора. Фігурант добровільно очолив так звану "Новопсковську центральну районну багатопрофільну лікарню ЛНР".

Обвинувачений організує роботу установи, яка є складовою фейкового "Міністерства охорони здоров'я ЛНР" та закликає персонал підтримувати окупантів. Крім того, він неодноразово виступав перед камерами місцевих пропагандистських каналів, де розповідав про діяльність та "досягнення" зазначеного медичного закладу.

За протиправні дії йому загрожує позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права до 15 років обіймати певні посади або займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна або без такої.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Рекомендували запастися водою та терпінням": У "ЛНР" повністю відключили комунікації та зв'язок

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк