23.05.2023, 11:48

"Рекомендували запастись водою і терпінням": В "ЛНР" повністю вимкнули комунікації та зв'язок

Альона Тихоненко | Всі новини автора
зв'язок

У так званій "ЛНР" на два дні повністю вимкнули комунікації та мобільний зв'язок. Російські джерела наразі про це офіційно не повідомляли.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>".

Зазначається, що так звані "ЗМІ" в "ЛНР" мовчать про те, що там відбувається. Ті, що дійсно місцеві, зранку нічого не публікували.

Повідомляється, що "влада" на два дні вимкнула усе, що можна у так званій "ЛНР": і зв'язок, і комунікації:

"Зв'язку немає. Ніякого! Ну і в кранах з водою, судячи з усього, сухо. На два дні, 23-24 травня, в "ЛНР" вимкнули усе, що можливо. І цього разу в усіх Луганській області, в тому числі в північних районах. Офіційно про це не повідомляли, але "інсайди" розповзались то там, то там", — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що так звана "влада" Сєвєродонецька таємно рекомендує запасатись водою та терпінням. До чого готуються і чого бояться не повідомляють.

Зауважимо, що наразі підтвердити чи спростувати цю інформацію неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією в регіоні.

Раніше повідомлялось, куди й чому тікають люди з окупованих територій Луганщини, чиї домівки потрапляють під часті обстріли.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Досить місто знімати": Місцеві "почекуни" бояться, що по Сєвєродонецьку почне "прилітати"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк