24.05.2023, 13:49

Мародерство посеред вулиці: У Сєвєродонецьку крадуть колеса з машин - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецку Луганської області процвітає мародерство. Злодії можуть украсти щось просто посеред вулиці.

Нові фото з міста опублікував Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>", передає Час Пік.

На зображеннях можна побачити автомобіль, що залишився без коліс. Він знаходиться прямо біля будинку. Як повідомляють місцеві жителі, таке явище є частим, адже мародерів у місті багато, а за порядком ніхто не слідкує.

Нагадаємо, що нещодавно сам засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин відкрито заявив, що росіяни з 2014 року розкрадали окуповані території Донбасу. Зокрема у Сєвєродонецьку місцева "влада" не виявляє належного ентузіазму у відновленні міста. Місцеві жителі скаржаться, що роботи просуваються повільними кроками.

Раніше повідомлялось, що окупанти замість того, щоб відновлювати будівлі й боротись з антисанітарією у місті, вирішили створити новий герб Сєвєродонецька.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Тут коїлися страшні справи": черговий російський фейк про Сєвєродонецьк - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк