24.05.2023, 16:48

"Чергові відписки": мешканка Лисичанська отримала "відповідь" на скаргу щодо електропостачання

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області вже не знають у які двері стукати, щоби у квартирах з'явилося світло.

Скаргу мешканка міста написала у т.зв. "Мінпаливенерго ЛНР", передає Час Пік.

"Відповідь на моє звернення-скаргу щодо ситуації в Лисичанську. Загалом, чергові відписки "нічого не роблять". Чекаю ще на відповідь від інших інстанцій", - пише лисичанка.

Відповідь від "організації" вона опублікувала у регіональному пабліку:

"Розглянувши звернення щодо електропостачання міста Лисичанська Луганської області, повідомляємо наступне:

Персонал Лисичанського РЕМ здійснює підключення до електричної мережі абонентів, раніше запитаних від даних електричних мереж, роботи виконуються з урахуванням соціальної значущості об'єктів: об'єкти водопостачання, теплопостачання, лікарні, школи, а також багатоквартирні житлові будинки, які відновлюються в першу чергу.

З метою забезпечення безпечного доступу персоналу для виконання аварійно-відновлювальних робіт на об'єктах енергетики, ГУП ЛНР надіслано листи на адреси відповідних компетентних організацій про необхідність виконання робіт з пошуку та знешкодження вибухонебезпечних предметів на території об'єктів енергетики. На сьогодні заявки на розмінування не реалізовані в повному обсязі. Тому виконання аварійно-відновлювальних робіт безпосередньо залежить від виконання робіт з розмінування".

Нагадаємо, що в Лисичанську мирного населення дуже мало, бо ті, хто мав можливість виїхати на інші окуповані території Луганщини, але з наявністю комунікацій, вже давно скористалися таким шансом. Люди змушені виживати за рахунок "гуманітарної допомоги". Ціни на все високі, роботи майже немає, а пенсії мізерні.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Можуть ламанутися у бік Лисичанська": окупанти стурбовані зростанням активності ЗСУ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк