25.05.2023, 16:50

"Московські ціни": на "звільненій" Луганщині зростають платіжки за комунальні послуги

Луганщина

На території тимчасово окупованої Луганської області люди обурені різкими змінами тарифів та вартістю комунальних послуг. Проте вода взимку практично відсутня, але на ціну це ніяк не впливає. За продуктами та одягом люди взагалі вимушені їхати на "велику землю".

Про це повідомляє Telegram - канал ]]>"ТРИБУН СХІД"]]>, передає Час Пік. 

В мережі ширяться незадоволені коментарі щодо захмарних платіжок за комунальні послуги. Ціни ростуть, комунальні послуги збільшуються, а води не має по декілька місяців та і сміття навкруги повно. 

За одягом місцеві жителі вимушені їхати до Росії, бо у "Луганській Росії" дуже дорого. 

"Ну что, добро пожаловать в Россию", - "підтримують" жителів окупованої Луганщини росіяни. 

У регіональних пабліках з'явилися кадри розкладу у Луганському автовокзалі. Табло із зазначеними напрямками та годинами відправлення викликало бурю коментарів у мережі.

На кадрах видно, що найпопулярніші напрямки – Стаханов, Первомайськ, Ровеньки, навіть є автобуси на Севастополь та Москву, але немає до Лисичанську.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Засуджено сєвєродончанина, який був учасником збройного формування "Армии Юго-Востока"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк