26.05.2023, 17:22

"Місто було обстріляно градами": Що зараз відбувається в окупованій Кремінній

Марина Гончар | Всі новини автора
кременная

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області нові "прильоти". Місцеві жителі розповідають про серйозні обстріли та відсутність комунікацій.

Про це повідомляє ТГ-канал "Донбас Оперативний", передає Час Пік.

Останнім часом у місті стало дуже "гучно", ситуація тривожна. За словами місцевих мешканців, 25 травня, ближче до вечора, Кремінну обстріляли "градами". Зафіксовано "прильоти" з боку цвинтаря. На цю мить про руйнування та жертв інформації немає. Час Пік продовжує стежити за ситуацією у регіоні.

Також відомо, що комунікації у населеному пункті залишаються у "підвішеному" стані. Воду дають погодинно, а про електрику люди взагалі забули.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські розвідники опублікували перехоплення розмови окупантів, які обговорюють ситуацію у Кремінній Луганській області. Судячи з розмови, мобілізовані РФ живуть у Кремінній, як на курорті. За їхніми словами, вони тут, "що хочуть, те й роблять". Також у мережі пишуть, що в місті легкий кипиш серед військових.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "У місті гучно, повно мишей та триває заселення без списків": у мережі з'явилися свіжі новини з окупованого Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк