27.05.2023, 18:02

Фінансові затримки та зникнення грошей, або Які проблеми у вояк так званої "ЛНР"

Марина Гончар | Всі новини автора
"лнр"

У бойовиків на окупованих територіях Луганської області, контрольованих так званою "ЛНР", сталися фінансові складнощі. Багатьом не виплачують гроші ще з минулого року. Такі негаразди можуть негативно позначитися на моралі та дисципліні ворожої армії.

Про це повідомили в Telegram-каналі очільника ЛОВА Артема Лисогора, передає Час Пік.

Ця ситуація призвела до багатомісячних затримок у виплаті коштів воякам. Коли вони намагаються повторно передати свої документи, їм відмовляють без надання пояснень:

"Багатьом бойовикам із так званої "ЛНР" не виплачують гроші ще з минулого року. Відділи кадрів військових частин нібито втратили необхідні для перерахунку коштів документи, тому виникла багатомісячна затримка. Коли окупанти приносять ці папери повторно – їм відмовляють без пояснення причини", — написали в пресслужбі ЛОВА.

Окрім проблем з відсутністю документів, виявлено, що деякі військові частини були розформовані, а кошти зникли в невідомому напрямку:

"Деякі військові частини ворога взагалі розформовані, а гроші зникли в невідомому напрямку. Кінці ще розшукують", — додали в ТГ-каналі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові все частіше не виконують накази командирів. Зокрема, зі Сватівщини Луганської області втекли майже 20 російських колишніх ув'язнених. Окупанти викрали авто та зникли.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Чорні будинки, щурі та задоволені пенсіонери": у "звільненому" Сєвєродонецьку "налагоджується життя"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк