29.05.2023, 10:07

"Тепер бояться не лише обстрілів, а й дощів": як Луганськ перетворюється на "маленьку Венецію"

после дождей Луганск превращается в "маленькую Венецию"

Мешканці окупованого Луганська повідомляють про чергову проблему, яка дуже ускладнює їм життя. Попутно вони цікавляться, куди зникають гроші, які "братня Росія" виділяє на благоустрій міста.

Схоже, окупований Луганськ після дощів перетворюється на "маленьку Венецію". Це не дуже тішить місцевих жителів, оскільки гондоли у місті ще не курсують, а перейти дорогу чи проїхати на авто стає проблематичним, повідомляє Час Пік.

Після нещодавнього сильного дощу, що накрив Луганськ, вулиці міста виявилися підтопленими. Причиною затоплення вулиць стала проблема зі зливовою каналізацією. Місцями комунікації виявилися сильно засміченими, а місцями ливньовки просто закатали в асфальт дорожні працівники "за російськими технологіями".

На відео видно, що вулиці перетворилися на суцільні озера, дороги - на широкі річки, а люди та авто опинилися в "пастках".

У т.зв. луганській адміністрації запевнили, що ведуться всі необхідні роботи й чистка міських ливньовок продовжується.

"Там у будь-яку зливу завжди так", "Так то їм воду дали. Все за планом", "8 років топили Луганськ", "луГАНДОНльєрИ", - коментують відео користувачі мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Цивілізація дійшла": у мережі посміялися з "крутих досягнень" у Луганську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк