27.05.2023, 10:06

"Цивілізація дійшла": у мережі посміялися з "крутих досягнень" у Луганську

в сети похвалились "достижениями" в оккупированном Луганске

Жителі окупованого Луганська похвалилися в мережі новими "досягненнями", які стали доступними з приходом "руського миру". Жалюгідні спроби "почекунів" показати "красиве життя" викликало лише сміх у користувачів мережі.

Мешканці низки міст Луганщини, зокрема й Луганська, мешкають в окупації вже 9 років. З того часу багато хто забув, що таке комфорт та нормальні людські умови життя. Незважаючи на це, любителі "руського мируу" продовжують стверджувати, що після приходу росіян "життя стало кращим", повідомляє Час Пік.

У мережі з'явилися відео, автори яких хотіли показати, як добре живеться після приходу російських "визволителів". Мабуть, намагалися викликати почуття заздрості в українців?)) А викликали лише сміх та масу жорстких коментарів...

Автори відео розповідають, що після приходу росіян у Луганську з'явилися асфальтовані дороги, у магазинах можна розплачуватися карткою, а пити каву з кавових автоматів. Оце досягнення!

"Сука, що ж наробили з Луганськом", "ВАУ автомат з кавою!!!", "...нарешті то хоч якась цивілізація)))", "Кофемашина..., який стрімкий розвиток молодої республіки", "9 років дамбілі Луганськ", "Цивілізація. Дітей по школах збираємо та організовано, за руки, по двоє йдемо дивитись на дивовижну машину", "Я думаю, кавомашину сперли в Україні", "Спи#дили з Сєвєра...", - коментують відео в мережі .

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Замість того, щоб зробити з Донбасу "рай земний", росіяни його 8 років розкрадали - Пригожин

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк