30.05.2023, 10:01

Окупанти вигадали, як змусити місцевих їхати до Росії: нові подробиці зі Старобільська

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Старобільськ

У тимчасово окупованому Старобільську Луганської області окупанти вигадали новий "план", як примусити українців тікати в Росію. А місцеві жителі знайшли спосіб спілкуватись з рідними.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>", передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, у Старобільську немає інтернету. Однак люди знайшли місце, де є вільний Wi-Fi:

"Саме в Старобільську інтернету немає, але трішки далі (не писатиму де) є вільний вай-фай. Люди спілкуються з рідними й друзями", — пише житель міста.

Крім того, російські загарбники вигадали нову ідею, як змусити людей переїхати до Росії. Зазначається, що вони навмисне намагаються зробити з людей "зрадників України" і залишити їх без вибору:

"Так цікаво, що людей, які залишились в окупації, змушують фотографуватись для того, щоб потім на них завели справу українські органи. Так вони змушують людей після деокупації тікати до Росії", —  йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у Старобільську зараз повно людей. Усе через те, що дуже багато жителів переїхало із міст Сєвєродонецького району. Адже тут безпечніше, і ціни на продукти значно нижчі.

Раніше повідомлялось, що у мережі з'явились кадри стели, яку розмалювали українські партизани в Старобільському районі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сватовому росіяни "націоналізують" майно місцевих

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк