30.05.2023, 18:43

Ворог обстріляв Луганщину 111 разів за добу, - ЛОВА

Марина Гончар | Всі новини автора
луганщина

Російські сили збільшили активність у районі Новоселівського Луганської області, але завдяки дії Збройних сил України, ворог був змушений відступити. За останню добу на території області противник здійснив 111 обстрілів.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор у своєму ТГ-каналі, передає Час Пік.

"Сьогодні росіяни активізувалися в районі Новоселівського на Сватівщині, але завдяки ЗСУ ворог змушений був відійти. За добу на Луганщині противник здійснив 111 обстрілів. Загалом понад 400 снарядів було спрямовано по позиціях наших військових та по домівках українських громадян", - розповів очільник ОВА.

Він додав, що на Луганський напрямок фронту переміщено до шести рот "шторм зед".

"Переважно це колишні кримінальники – нова забавка Міністерства оборони Росії. Після того, як підрозділи "Вагнера" полишили позиції на фронті, тепер їхнім вербуванням займаються російські військові", - зазначив очільник Луганщини.

Він уточнив попередню інформацію про те, що окупанти вивозять документи з Кремінної. За словами Лисогора, помічено, що такі самі дії спостерігаються і в інших населених пунктах. Переважно це документація паспортних столів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що так звана "влада" у Кремінній вирішила розпочати евакуацію "важливих паперів". За інформацією ЦНС, росіяни вивозять документи із захоплених ними державних установ до тимчасово окупованого Луганська.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Немає паспорта, готуйся до фільтрації: для мешканців Лисичанська окупанти вигадали нові "правила"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк