30.05.2023, 15:49

"Вивозять документи до Луганська": у тимчасово окупованій Кремінній починається паніка

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Кремінна

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області досить напружена обстановка. За словами місцевих "прилітає" по різним районам міста. Мабуть, тому так звана "влада" вирішила розпочати евакуацію "важливих паперів".

Про те, що окупанти вивозять документи з Кремінної, повідомляють у ]]>Центрі національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За інформацією ЦНС, росіяни вивозять документи із захоплених ними державних установ до тимчасово окупованого Луганська.

Така ж тенденція спостерігається у захоплених частинах Запорізької, Херсонської областей та в АР Крим.

Як повідомлялось раніше, у тимчасово окупованій Кремінній дуже неспокійно. "Прилітає" по різним районам міста.

У так званому "Міністерстві інфраструктури та транспорту ЛНР" заявили, що організовано транспортне сполучення між Лисичанськом, Сєвєродонецьком, Кремінною та Рубіжним. Як заявила окупаційна влада, жителі "трикутника" часто скаржилися на відсутність можливості потрапити до сусідніх міст. І тепер вони зможуть нібито без проблем це зробити.

Тим часом на "звільненій" Луганщині росіяни вигадали новий "план", як примусити українців тікати в Росію. А місцеві жителі знайшли спосіб спілкуватись з рідними.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Немає паспорта, готуйся до фільтрації: для мешканців Лисичанська окупанти вигадали нові "правила"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк