31.05.2023, 11:29

"Гарячі тури": Жителів Лисичанська організовано вивозять до Сєвєродонецька для отримання російського паспорта

Жителей Лисичанска организованно вывозят в Северодонецк для получения российского паспорта

Окупаційна "влада" Лисичанська всіляко намагається, щоб показники темпів паспортизації не псували загальну статистику "досягнень". Тепер лисичани зможуть отримувати російські паспорти у сусідньому Сєвєродонецьку.

Окупаційна "влада" Лисичанська будь-якими способами намагається змусити людей отримати російський паспорт. Вони вже використали погрози, заборону на видачу гуманітарки та виплат, пересувні пункти. Тепер для прискорення процесу паспортизації вони вирішили організовано вивозити людей до Сєвєродонецька для подання документів на оформлення російського паспорта, повідомляє Час Пік.

Для мешканців Лисичанська запустили щоденний автобус до Сєвєродонецька. Як повідомляє т.зв. адміністрація Лисичанська, було розроблено план з організації та доставки городян у сєверодонецький паспортний стіл, де "для лисичан працює окреме вікно".

Спочатку формуються списки, потім щодня транспорт відвозитиме людей на подання документів для оформлення російського паспорта. Як заявляють окупанти, охочих отримати російське громадянство серед лисичан багато.

Ну що ж, тепер під час "круїзу" на "комфортабельних" автобусах жителі Лисичанська зможуть на власні очі побачити, як "розквітнув" Сєвєродонецьк з приходом "руського миру" та як "вирує" життя в "звільненому" місті...

Тим часом самі лисичани повідомляють про нові правила, запроваджені окупантами у місті. Щоб спокійно пересуватися містом за відсутності паспорта РФ, необхідно пройти фільтрацію та отримати перепустку. А під час перевірок у ході т.зв. фільтрації, може статися всяке...

Як повідомляє "]]>REGION 13]]>", жителі Лисичанська продовжують скаржитися на реалії життя в окупованому місті.

Лисичанск, оккупация

І влада знову обіцяє... Ні, не відновити водопостачання чи вирішити проблеми зі сміттям та антисанітарією. Вони обіцяють відкрити відділення "МФЦ ЛНР" у Лисичанську, щоб городяни скоріше могли отримати російський паспорт.

Повідомляється, що "у Лисичанську вже прийнято перших співробітників, які проходять навчання з надання послуг, ведеться підбір співробітників у Рубіжному та Кремінній". Планується, що відділення МФЦ відкриють у Лисичанську у червні, у Рубіжному та Кремінній - у липні.

На переконання окупантів, жителі Донбасу, які так просили й чекали на "звільнення", можуть пожити і без світла, газу, води, доріг, комфорту та цивілізації... Проте, "як у Росії" та з паспортом РФ...

Жителей Лисичанска организованно вывозят в Северодонецк для получения российского паспорта Жителей Лисичанска организованно вывозят в Северодонецк для получения российского паспорта

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк