03.06.2023, 07:16

На аеродром поблизу Луганська почали прибувати кадирівці

російський гелікоптер

У тимчасово окупованій Тарасівці Луганської області відбувається якась заворуха: там багато російських гелікоптерів та кадирівців.

Про це повідомив Telegram-канал "]]>По Северу]]>" з посиланням на повідомлення користувачів мережі, передає Час Пік.

Імовірно, окупанти до чогось готуються. За словами автора повідомлення, у селі поблизу Луганська відбувається якась заворуха на місцевому аеродромі:

"У Тарасівці під Луганськом на старому аеродромі іде якийсь мега "двіж". Гелікоптери купами. Кадирівці прибувають. Невже нас чекають нові тік-ток серії?" — йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що умовах окупації підтвердити чи спростувати цю інформацію наразі неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією на Луганщині.

Раніше повідомлялось, що на тимчасово окупованій території Луганської області заборонили фіксувати наслідки так званих "воєнних злочинів" зі сторони України. Насправді окупанти в пропагандистських ресурсах показували лише будинки цивільних людей, а наслідки влучань по базах ворога, що знаходились поруч, залишались за кадром.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Відкрито змушують доносити": Що видають жителям "ЛНР" при перетині кордону з Росією - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк