02.06.2023, 21:34

"Пішла ціла епоха": В "ЛНР" заборонили фіксацію наслідків прильотів

Альона Тихоненко | Всі новини автора
СЦКК

На тимчасово окупованій території Луганської області заборонили фіксувати наслідки так званих "воєнних злочинів" зі сторони України.

Про це повідомляють російські джерела, передає Час Пік.

Зазначається, що Спільний центр з контролю та координації ухвалив таке рішення у 2 Армійському корпусі. Розпочинаючи з першого червня, у російських джерелах більше не публікуватимуть фото та відео з наслідками "бавовни", як це було раніше.

Насправді окупанти й не показували місць влучань, лише наслідки вибухової хвилі та деякі руйнування. Як йдеться в одному з місцевих Telegram-каналів, це викликало запитання у місцевих. Тому що в пропагандистських ресурсах показували лише будинки цивільних людей, а наслідки влучань по базах ворога, що знаходились поруч, залишались за кадром.

Нагадаємо, що на кордоні так званої "ЛНР" та Росії окупанти змушують людей заповнювати спеціальні бланки, щоб ті могли перетнути кордон та поїхати до Росії.

Раніше повідомлялось, що для того, щоб забезпечити необхідний відсоток явки на так званих перших "виборах" у самопроголошеній "ЛНР", окупанти йдуть на будь-які хитрощі. Однією з таких, є довгострокове волевиявлення для виборців, що проживають у віддалених населених пунктах.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Її везли автомобілями з Америки": Окупанти знайшли "докази" розведення під Рубіжним "бойової сарани"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк