03.06.2023, 08:08

"Тільки кишені набиває": Як насправді "влада" працює в Лисичанську

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області так званий "мер" не робить нічого для розвитку міста, хоча російські пропагандистські джерела намагаються переконати в протилежному.

Про це повідомив "]]>Донбас Оперативний]]>" з посиланням на повідомлення місцевих жителів, передає Час Пік.

За словами користувача мережі, Андрій Скорий не робить нічого ні для розвитку міста, ні для комфорту місцевих жителів, лише усе обкрадає та "набиває" собі кишені:

"Лише відоси свят знімає та пам'ятники. Ні світла не зробив, ні води й т.д. Черговий пройдисвіт з колишньої старої влади", — йдеться в повідомленні.

Також у мережі "почекуни" скаржаться, що очікували іншого від так званої "нової влади". Зазначається, що речі, які привозять із Татарстану видають лише "обраним".

Нагадаємо, що нещодавно в окупованому Лисичанську окупаційна "влада" влаштувала дітям свято до Дня захисту дітей. Воно пройшло на фоні зруйнованих будівель. Сам Скорий також "для кадру" грався з дітьми, для яких організували різні конкурси та розваги, й допомагав створювати картинку "щасливого життя".

Раніше повідомлялося, що "влада" Лисичанська будь-якими способами намагається змусити людей отримати російський паспорт. Тепер вони вирішили організовано вивозити людей до Сєвєродонецька для подання документів на оформлення російського паспорта

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Пішла ціла епоха": В "ЛНР" заборонили фіксацію наслідків прильотів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк