05.06.2023, 12:06

"Де ми будемо жити?": Мешканка окупованого Луганська показала свою "квітучу" квартиру

Иллюстративное фото / Открытый источник

У мережі з'явилося відео з Луганська, яке доводить, що в окупованому місті панує справжній "руський мир". Луганчанка провела невелику екстрим-екскурсію по своїй квартирі.

Після дощу квартира луганчанки перетворюється на справжній оазис - скрізь волого, все цвіте та струменять водоспади... Тільки ось її це, чомусь, не дуже тішить, повідомляє Час Пік.

Автор відео скаржиться, що вже 9 років просить допомоги, але владі не має до неї справи. Тим часом, під час опадів у квартирі йде справжній дощ, шпалери давно почорніли та відвалилися, на стінах – пліснява та грибок.

Поки "влада ЛНР" 9 років рапортує про "розвиток та досягнення", жінка 9 років пише скарги та знімає відео...

"В Українському Луганську вул. Обороння вважалася елітним районом... Це покарання за зраду", "Грошей немає, але ви тримаєтеся. А чого ви власне очікували", "У рашкє це норма життя, всі так живуть", "Руському миру в Луганську - 9 років", "Знову Байден винен? І Захід?", "Дев'ять років топили бамбас", "Путін прийди...", - коментують у мережі відео.

А от мешканці окупованого Суходільська скаржаться на іншу проблему – вони обростають звалищами. Гори сміття ростуть, а займатися їх ліквідацією, мабуть, ніхто не збирається...

Місцевим "почекунам" з Луганська та Суходільська не варто скаржитися, адже їхні міста все більше стають схожими на російські... "Руський мир" у всій красі...

Нещодавно окупаційна "влада ЛНР" похвалилася, що ще два райони Луганської області набули "благодійників" з РФ. Але є нюанс... У мережі назвали "братанієм жебраків" підписання угод про співпрацю.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк