08.06.2023, 12:26

"Важливо підрахувати збитки": Зеленський прибув до Херсонської області

Віктор Білий | Всі новини автора
Зеленский

Сьогодні 8 червня президент України Володимир Зеленський прибув до Херсонської області, де провів координаційну нараду щодо ліквідації наслідків підриву греблі Каховської ГЕС.

Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Багато важливих питань: оперативна обстановка в області, що склалася внаслідок катастрофи, евакуація населення з потенційних зон затоплення, ліквідація надзвичайної ситуації, спричиненої підривом греблі, організація життєзабезпечення затоплених територій. Також перспективи оновлення екосистеми регіону та оперативна військова обстановка у зоні техногенної катастрофи".

"Важливо підрахувати збитки та виділити кошти для компенсацій мешканцям, які постраждали внаслідок катастрофи, та розробити програму компенсації збитків чи релокації підприємств у межах Херсона", – написав він.

Він зазначив, що в Херсоні "відвідав переправу, через яку здійснюється евакуація населення з підтоплених територій. Наше завдання – максимально захистити життя та допомогти людям. Дякую рятувальникам та волонтерам! Дякую всім, хто залучений до цієї роботи!".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Екологія – найстрашніше!": Ексдепутат розповів, чим загрожує вибух на Каховській ГЕС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк